Очисні споруди с. Озерне, м. Севастопіль, Крим, потужністю 600 м3/добу.

Січень 2008
Услуги: 

Проектом передбачено установка чотирьох блочних вертикальних пісколовок потужністю 150 м3/добу кожна, будівництво піскового майданчику і дренажного колодязя з насосом, реконструкція хлораторної з переходом на знезараження стічних вод розчином гіпохлоріду натрія і влаштуванням вузла контроля залишкоого активного хлору.
Электроліз разчину NaCl проводиться в 3-х рабочих ємностях V=200 л электролізерами періодичної дії ЭП-10-01 виробництва СП «Промтехвод».  Готовий розчин гіпохлоріту натрія з концентрацією 4 – 8 г/л зливається в розхідні ємності V=500 л, и яких дозуючими насосами GALa фірми «ProMinent» дозується в трубопровід очищених стічних вод.

Контроль вмісту залишкового хлору з використанням датчиків фірми «ProMinent». Покази вмісту активного хлору та сигнал від акустичного витратоміру очищених стоків виконуються безперервно і виводяться на пульт оператора в приміщенні хлораторної.
Заміна існуючої дизель-генераторної станції в приміщенні ДЕС на дизель-генераторну станцію Р63Е3 фірми FG Wilson  потужністю 65 кВА з автоматичною панеллю перемикань навантаження ATI-125. Дизель-генераторна установка аварійного живлення повністю забезпечує електроенергією на напругу 380/220 В при максимальному навантаженні КОС «Озерне» і працює як в автоматичному так і в ручному режимах.